احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

پنتاگون به‌دنبال آزمایش یک سامانه جدید پدافند موشکی

یک رسانه غربی گزارش داد آمریکا برای سخت‌ترین و چالش‌برانگیزترین آزمایش دفاع موشکی خود برای سرنگونی موشک‌های متخاصم آماده می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۵ - ۰۴ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 24
کد خبر: ۷۱۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ پنتاگون تلاش برای انجام چالش‌برانگیرترین آزمایش دفاع موشکی براس سرنگونی موشک‌های شلیک‌شده به سمت آمریکا از سوی دشمنانش را آغاز کرده است.

 

خبرگزاری بلومبرگ به نقل از سه مقام مطلع گزارش کرد این برنامه در واقع آزمایش توانایی نظامی آمریکا برای هدف قراردادن موشک‌‌های دشمنانش از جمله ایران و کره‌شمالی است. این آزمایش برای اولین بار پس از تلاش موفق پنتاگون در مه ۲۰۱۷ انجام می‌شود.

 

به گزارش بلومبرگ، «آژانس دفاع موشکی آمریکا» قصد دارد روز دوشنبه و در آزمایشی که رسانه‌‌ای نشده است، دو موشک رهگیر مجهز به کلاهک‌های ساخت شرکت «ریتون» را به فاصله چند ثانیه از یکدیگر شلیک کند. اولین موشک به قصد انهدام مدلی از موشک بالستیک قاره‌پیما، شلیک می‌شود. موشک دوم نیز از سنسورهایش به منظور شناسایی یک موشک بالستیک قاره‌پیمای دیگر و یا اقدامات متقابل استفاده می‌کند.

 

بلومبرگ در ادامه نوشت، «مارک رایت» یک سخنگوی آژانس دفاع موشکی در پاسخ به ایمیل این خبرگزاری درباره این آزمایش موشکی نوشت «در حال حاضر موضوعی برای اعلام کردن ندارد.» 

 

سامانه دفاع موشکی ۲۶ میلیارد دلاری آمریکا با مدیریت «بوئینگ» که در کالیفرنیا و آلاسکا استقرار یافته، به منظور دفع حملات موشکی طراحی شده است. پنتاگون برای سال مالی ۲۰۲۰ درخواست بودجه ۹.۴ میلیارد دلاری برای برنامه‌های آژانس دفاع موشکی کرده است.

ارسال نظر